Installation av el i mitt nybyggda hus

Nu är jag tillbaka på bloggen igen efter ett väldigt långt uppehåll. Ska jag vara helt ärlig har jag ingen bra anledning till att jag var borta så länge, utan jag har bara tappat gnistan till att skriva, men nu är jag som sagt tillbaka och jag hoppas att glöden fortsätter brinna. Jag fick igår hjälp med att fixa elen i mitt nya hus av ett företag som är väldigt bra på just elinstallationer på Tyresö och det företaget heter då Gunthers Elektriska.

Jag har vart väldigt upptagen med husbygge det sista och nu är allt klart, förutom inredningen då. Tanken är att i lugn och ro hitta möbler och prylar som jag vill ha och inte flytta in i ett tomt hus som man ändå inte kommer trivas i till det är helt klart och hemtrevligt. Det sista som behövdes fixas var elen och då hörde jag av mig till Gunthers Elektriska som håller på med elinstallationer på Tyresö och de gjorde så att jag fick el in i huset helt enkelt. Egentligen kunde jag dra elen själv eftersom jag är en gammal elektriker, men eftersom jag inte är helt säker längre på hur man gör så kände jag att jag för säkerhets skull skulle höra av mig till ett företag som håller på med elinstallationer på Tyresö. Som sagt är allt klart nu och jag planerar att flytta in om sex månader och då har jag mycket tid på mig att handla möbler och inredning. Det var allt för idag och vi får helt enkelt se om jag uppdaterar mer, i alla fall någon gång i veckan. Ha det så bra så hörs vi sen.