YouMe Sushi Cafe

Varmt välkommen tillbaka hit till bloggen där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som händer i min vardag och i mitt liv! Om det är någon som kommer ihåg det så skrev jag ju för inte så länge sedan om det här med sushi i Stenungsund och det är någonting som jag verkligen tycker är roligt att rekommendera då jag älskar sushi.

Dock så lyckades jag på något knasigt vis att glömma att nämna den restaurangen här i Stenungsund som jag alltid går till för att äta sushi, vare sig det är till lunch eller ifall det blir till middag. Det stället heter YouMe Sushi Cafe och jag har nyligen faktiskt även fått reda på att de erbjuder sina tjänster som cateringfirma för oss i Stenungsund då med omnejd! Jag kände helt enkelt att jag var tvungen att bara dela med mig av det här då jag känner mig rätt så säker på att det är en hel del av mina läsare som älskar sushi lika mycket som jag gör. Om man nu befinner sig i Stenungsund eller någonstans där omkring så är verkligen YouMe Sushi Cafe det perfekta stället för dig, ifall du nu så klart gillar sushi. Hur som helst så hade jag tänkt att försöka hålla det här inlägget så kort som möjligt, men jag tycker att det går sådär just nu. Därför så lägger jag istället in någon länk här någonstans där ni kan klicka er vidare för att läsa på lite mer vad som finns på YouMe Sushi Cafe och vad de erbjuder för godheter. Jag hoppas att ni kikar på det! Hur som helst så får ni ha en riktigt trevlig fortsatt dag så hörs vi av igen i mitt nästa inlägg här på bloggen.