Collowin http://www.collowin.se/ En blogg om hobby och fritid Thu, 07 Nov 2019 13:15:00 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 Installation av el i mitt nybyggda hus https://www.collowin.se/installation-av-el-i-mitt-nybyggda-hus/ Thu, 07 Nov 2019 13:15:00 +0000 https://www.collowin.se/?p=29 Nu är jag tillbaka på bloggen igen efter ett väldigt långt uppehåll. Ska jag vara helt ärlig har jag ingen bra anledning till att jag var borta så länge, utan jag har bara tappat gnistan till att skriva, men nu är jag som sagt tillbaka och jag hoppas att glöden fortsätter brinna. Jag fick igår […]

Inlägget Installation av el i mitt nybyggda hus dök först upp på Collowin.

]]>
Nu är jag tillbaka på bloggen igen efter ett väldigt långt uppehåll. Ska jag vara helt ärlig har jag ingen bra anledning till att jag var borta så länge, utan jag har bara tappat gnistan till att skriva, men nu är jag som sagt tillbaka och jag hoppas att glöden fortsätter brinna. Jag fick igår hjälp med att fixa elen i mitt nya hus av ett företag som är väldigt bra på just elinstallationer på Tyresö och det företaget heter då Gunthers Elektriska.

Jag har vart väldigt upptagen med husbygge det sista och nu är allt klart, förutom inredningen då. Tanken är att i lugn och ro hitta möbler och prylar som jag vill ha och inte flytta in i ett tomt hus som man ändå inte kommer trivas i till det är helt klart och hemtrevligt. Det sista som behövdes fixas var elen och då hörde jag av mig till Gunthers Elektriska som håller på med elinstallationer på Tyresö och de gjorde så att jag fick el in i huset helt enkelt. Egentligen kunde jag dra elen själv eftersom jag är en gammal elektriker, men eftersom jag inte är helt säker längre på hur man gör så kände jag att jag för säkerhets skull skulle höra av mig till ett företag som håller på med elinstallationer på Tyresö. Som sagt är allt klart nu och jag planerar att flytta in om sex månader och då har jag mycket tid på mig att handla möbler och inredning. Det var allt för idag och vi får helt enkelt se om jag uppdaterar mer, i alla fall någon gång i veckan. Ha det så bra så hörs vi sen.  

Inlägget Installation av el i mitt nybyggda hus dök först upp på Collowin.

]]>
Behöver du hjälp med catering? https://www.collowin.se/behover-du-hjalp-med-catering/ Thu, 07 Nov 2019 13:15:00 +0000 https://www.collowin.se/?p=26 Hej på er alla mina underbara och trevliga läsare och god morgon. Jag hoppas att ni känner er välkomna in hit till mig idag och att ni ser fram emot att läsa många intressanta och givande inlägg den här dagen. Jag tänkte börja med att berätta för er om ett företag som ni kan ha […]

Inlägget Behöver du hjälp med catering? dök först upp på Collowin.

]]>
Hej på er alla mina underbara och trevliga läsare och god morgon. Jag hoppas att ni känner er välkomna in hit till mig idag och att ni ser fram emot att läsa många intressanta och givande inlägg den här dagen. Jag tänkte börja med att berätta för er om ett företag som ni kan ha användning av om ni är i behov av catering på ett evenemang som ni ska anordna.

Det är nämligen så att det finns ett företag som heter Till Bords Catering, och det är ett företag som kan hjälpa er med det mesta när det kommer till tjänster inom catering i Ronneby, Karlshamn och Karlskrona med omnejder. Det är ett företag som tycker att det är mycket viktigt att kunna vara den catering i Ronneby med omnejd som erbjuder den bästa servicen och den godaste maten till sina kunder, och därför lägger de ner mycket arbete för att hela tiden kunna förbättra företaget. De hoppas att du som väljer att anlita dem för deras catering i Ronneby bland annat kommer känna dig nöjd med att du tog det beslutet, och de vill göra allt de kan för att ditt evenemang ska bli så lyckat som det bara är möjligt. Om det här är någonting som låter intressant för dig så kan du läsa mer om dem på deras hemsida, eller helt enkelt höra av dig till dem för att få snabba svar på dina frågor. Ni som redan har anlitat denna catering i Ronneby får gärna skriva någon kommentar om det så att vi andra kan få höra om det.

Inlägget Behöver du hjälp med catering? dök först upp på Collowin.

]]>
Behöver du hjälp med ditt måleriprojekt? https://www.collowin.se/behover-du-hjalp-med-ditt-maleriprojekt/ Thu, 07 Nov 2019 13:15:00 +0000 https://www.collowin.se/?p=25 Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni mår fint idag och att ni har någonting roligt att se fram emot i helgen. Det har nämligen jag, fast det får ni veta mer om i ett annat inlägg. Hur som helst så hade jag tänkt att jag i dagens inlägg skulle ta och skriva om en […]

Inlägget Behöver du hjälp med ditt måleriprojekt? dök först upp på Collowin.

]]>
Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni mår fint idag och att ni har någonting roligt att se fram emot i helgen. Det har nämligen jag, fast det får ni veta mer om i ett annat inlägg. Hur som helst så hade jag tänkt att jag i dagens inlägg skulle ta och skriva om en målare för er i Huddinge, Bromma, Nacka, Sollentuna, Täby eller någon annanstans i Stockholm. Exempelvis även då på Ekerö, Lidingö eller Värmdö bland annat.

Klicka här för att ta er vidare från det här inlägget och vidare till den målaren som jag kommer att rekommendera idag. Det har ju nämligen varit så att det har varit rätt så många av er som befinner er då just i de här ovannämnda områdena som har efterfrågat att jag ska ta och skriva lite om just det här då det verkar vara en hel del som håller på med olika måleriprojekt just nu. Det företaget som jag vill rekommendera till er och som många av er säkert redan vet att jag själv valde att vända mig till heter Lindberg & Wiklund Måleri. Anledningen till att jag personligen valde just det här måleriet beror på att jag gjorde en mängd med egen research samt kontaktade dem själv och diskuterade med dem angående vad de kunde göra för mig och vad jag kunde förvänta mig av dem. Först och främst så hade jag dock fått nys om dem via en granne vars omdöme verkligen litar på så därför så kände jag mig rätt så trygg till och börja med. Hur som helst så tänkte jag inte skriva på allt för mycket i det här inlägget utan jag länkade ju som sagt lite högre upp i inlägget till alla er som nu känner er intresserade av detta. Jag hoppas verkligen att ni alla får precis den hjälp ni söker hos Lindberg & Wiklund Måleri!

Inlägget Behöver du hjälp med ditt måleriprojekt? dök först upp på Collowin.

]]>
Här kan du köpa smink online https://www.collowin.se/har-kan-du-kopa-smink-online/ Thu, 07 Nov 2019 13:15:00 +0000 https://www.collowin.se/?p=22 När det kommer till att handla bland annat smink online så finns det en webbshop som jag verkligen skulle vilja rekommendera till alla mina läsare, vare sig ni befinner er i Helsingborg, Jönköping eller Halmstad. Den här webbshopen som jag vill rekommendera till er idag heter Eye Of Beauty Halmstad och är verkligen en sådan […]

Inlägget Här kan du köpa smink online dök först upp på Collowin.

]]>
När det kommer till att handla bland annat smink online så finns det en webbshop som jag verkligen skulle vilja rekommendera till alla mina läsare, vare sig ni befinner er i Helsingborg, Jönköping eller Halmstad. Den här webbshopen som jag vill rekommendera till er idag heter Eye Of Beauty Halmstad och är verkligen en sådan där onlinebutik som jag önskar fick lite mer uppmärksamhet, och det är mycket därför som jag i det här inlägget vill lyfta fram dem lite mer.

Jag hoppas därför lite på att det här också är någonting som kommer att kunna vara till någon sorts hjälp för alla er som faktiskt har hört av er till mig med frågor angående vart någonstans jag köper mina hudvårdsprodukter och smink online till ett riktigt bra pris. Svaret är alltså då Eye Of Beauty Halmstad och jag tycker verkligen att det är en webbshop som ni bör ge en chans ifall ni är ute efter ett bra och välsorterat sortiment av produkter. Hur som helst så tänkte jag försöka att hålla det här inlägget så pass kort som det bara går, men jag tänkte ju också dock att jag skulle ta och länka er vidare till Eye Of Beauty Halmstad och deras produkter. Därför så finner ni en länk lite längre upp i inlägget som ni kan klicka på för att komma direkt till deras sida. Jag hoppas att ni hittar någonting av intresse, för det gör nämligen jag varje gång! Ha nu en fortsatt trevlig dag så hoppas jag även att vi ses och hörs i mitt nästa inlägg här på bloggen.

Inlägget Här kan du köpa smink online dök först upp på Collowin.

]]>
YouMe Sushi Cafe https://www.collowin.se/youme-sushi-cafe/ Thu, 07 Nov 2019 13:15:00 +0000 https://www.collowin.se/?p=21 Varmt välkommen tillbaka hit till bloggen där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som händer i min vardag och i mitt liv! Om det är någon som kommer ihåg det så skrev jag ju för inte så länge sedan om det här med sushi i Stenungsund och det är någonting som jag […]

Inlägget YouMe Sushi Cafe dök först upp på Collowin.

]]>
Varmt välkommen tillbaka hit till bloggen där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som händer i min vardag och i mitt liv! Om det är någon som kommer ihåg det så skrev jag ju för inte så länge sedan om det här med sushi i Stenungsund och det är någonting som jag verkligen tycker är roligt att rekommendera då jag älskar sushi.

Dock så lyckades jag på något knasigt vis att glömma att nämna den restaurangen här i Stenungsund som jag alltid går till för att äta sushi, vare sig det är till lunch eller ifall det blir till middag. Det stället heter YouMe Sushi Cafe och jag har nyligen faktiskt även fått reda på att de erbjuder sina tjänster som cateringfirma för oss i Stenungsund då med omnejd! Jag kände helt enkelt att jag var tvungen att bara dela med mig av det här då jag känner mig rätt så säker på att det är en hel del av mina läsare som älskar sushi lika mycket som jag gör. Om man nu befinner sig i Stenungsund eller någonstans där omkring så är verkligen YouMe Sushi Cafe det perfekta stället för dig, ifall du nu så klart gillar sushi. Hur som helst så hade jag tänkt att försöka hålla det här inlägget så kort som möjligt, men jag tycker att det går sådär just nu. Därför så lägger jag istället in någon länk här någonstans där ni kan klicka er vidare för att läsa på lite mer vad som finns på YouMe Sushi Cafe och vad de erbjuder för godheter. Jag hoppas att ni kikar på det! Hur som helst så får ni ha en riktigt trevlig fortsatt dag så hörs vi av igen i mitt nästa inlägg här på bloggen.

Inlägget YouMe Sushi Cafe dök först upp på Collowin.

]]>
Massage i Orsa https://www.collowin.se/massage-i-orsa/ Thu, 07 Nov 2019 13:15:00 +0000 https://www.collowin.se/?p=18 God eftermiddag på er alla där ute, hoppas ni har sovit gott i natt. Tänkte i dagens inlägg passa på att tipsa er om något som jag har börjat med det senaste och som jag verkligen älskar. Ett företag för er som är ute efter en riktigt bra massage i Orsa, stället heter Ronja Lindberg och du […]

Inlägget Massage i Orsa dök först upp på Collowin.

]]>
God eftermiddag på er alla där ute, hoppas ni har sovit gott i natt. Tänkte i dagens inlägg passa på att tipsa er om något som jag har börjat med det senaste och som jag verkligen älskar. Ett företag för er som är ute efter en riktigt bra massage i Orsa, stället heter Ronja Lindberg och du kan läsa mer om det här.

Jag har tidigare skrivit och berättat om mina problem med min nacke och rygg, som jag fick på skidsemestern för 4 år sedan. Det har varit ett så pass stort problem att jag har haft svårare att klara av vardagen och behövde ofta hjälp från folk runt omkring mig. När jag förra veckan var hos min sjukgymnast sa hon att det vore väldigt bra för min kropp om jag gick på massage i Orsa, hon tipsade då om det här företaget. Jag ringde till dem för att boka tid och fick en tid bara några dagar senare. Jag fick väldigt trevligt bemötande och jag kände mig verkligen välkommen dit. Massagen i sig var helt underbar och dem var extremt duktiga på att få mig att känna mig bekväm. Resultatet nu efteråt känns helt overkligt, alla saker jag hade svårt att göra i vardagen efter olyckan, känns nu som ingenting. Vill verkligen slå ett slag för det här stället om du är ute efter massage i Orsa, jag är extremt nöjd. Och jag hoppas självklart att det kommer hjälpa andra lika mycket som det har hjälpt mig. Och att alla ska kunna känna sig lika fria från sina förhinder med kroppen.

Inlägget Massage i Orsa dök först upp på Collowin.

]]>
Letar du efter ett trevligt café? https://www.collowin.se/letar-du-efter-ett-trevligt-cafe/ Thu, 07 Nov 2019 13:15:00 +0000 https://www.collowin.se/?p=17 Välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg där jag tänkte försöka vara till så stor hjälp som möjligt för mina härliga läsare! Idag så hade jag nämligen tänkt mig att jag skulle ta och lägga in en länk här på bloggen som ni kan klicka er vidare på här för att ta […]

Inlägget Letar du efter ett trevligt café? dök först upp på Collowin.

]]>
Välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg där jag tänkte försöka vara till så stor hjälp som möjligt för mina härliga läsare! Idag så hade jag nämligen tänkt mig att jag skulle ta och lägga in en länk här på bloggen som ni kan klicka er vidare på här för att ta er vidare till ett café i Vimmerby vid namn Café Kröngården. Det här caféet riktar sig till alla er som befinner er då i Vimmerby eller Hultsfred bland annat tillsammans med omnejd.

Jag har även hört att de erbjuder ljudutrustning för alla er som är intresserade av sådant. Anledningen till varför jag tar upp detta idag och rekommenderar just Café Kröngården är på grund av att det har varit många av er läsare som under de senaste få veckorna har kommenterat rätt så mycket om det här med att ni vill ha just rekommendationer på bra caféer. Eftersom att jag råkar bo här i Vimmerby och råkar tycka att just Café Kröngården är det absolut mysigaste och trevligaste stället i världen så kändes det därför givet att jag skulle uppmärksamma deras verksamhet. Hur som helst så ska jag hålla det här inlägget kort och koncist. Jag hoppas verkligen att ni tar och kikar lite närmare på Café Kröngården ifall det är så att ni befinner er någonstans i närheten och har möjligheten att besöka dem. Annars så får jag tacka för mig idag och jag hoppas att vi hörs igen i mitt nästa inlägg! Skriv gärna en kommentar i det här inlägget om vad ni tycker och tänker, för det är lika intressant och engagerande varje gång.

Inlägget Letar du efter ett trevligt café? dök först upp på Collowin.

]]>
Har du funderat på LPG? https://www.collowin.se/har-du-funderat-pa-lpg/ Thu, 24 Oct 2019 15:30:01 +0000 https://www.collowin.se/?p=15 God morgon, god morgon! Om jag har förstått det hela rätt så är det många av er som har funderat på LPG? Det är i alla fall flera stycken som har hört av sig till mig, både folk jag känner och dem jag inte känner och frågat mig om detta. Det beror på att jag […]

Inlägget Har du funderat på LPG? dök först upp på Collowin.

]]>
God morgon, god morgon! Om jag har förstått det hela rätt så är det många av er som har funderat på LPG? Det är i alla fall flera stycken som har hört av sig till mig, både folk jag känner och dem jag inte känner och frågat mig om detta. Det beror på att jag för ett tag sedan berättade om att jag har blivit hjälpt av att gå på LPG behandlingar i Gävle på ett företag som heter ELPGE Studion. 

Jag berättade nog mest i förbifarten om det här och jag förstår ju nu att ni ville få veta mer! ELPGE Studion erbjuder alltså LPG behandlingar i Gävle och det är en slags bindvävsmassage som riktigt går på djupet och det sätter igång lite olika processer i kroppen som bidrar till kroppens förmåga att göra sig av med slaggprodukter och överflödig vätska. Resultatet som man omedelbart kan märka är en lättnadskänsla i kroppen vilket i sin tur kommer sig av att man går ner lite i vikt av den här behandlingen. Jag tycker att det här är en typ av massage som fungerar väldigt bra och det gör mig glad att ni har fått upp era ögon för det här med LPG och det är någonting som jag tycker att ni borde prova. Är det LPG behandlingar i Gävle ni intresserar er för så finns det inget annat företag som kan det här lika bra som ELPGE Studion för de har genomfört 25 000 behandlingar sedan starten 2006. Jag hoppas att det här inlägget gav er lite klarhet men det är klart att det är ännu bättre om ni går in på ELPGE Studions hemsida för där finns det ännu mer information. 

Inlägget Har du funderat på LPG? dök först upp på Collowin.

]]>
En byggservice för dig i Mora https://www.collowin.se/en-byggservice-for-dig-i-mora/ Thu, 04 Jul 2019 10:00:07 +0000 https://www.collowin.se/?p=13 Hej igen! Idag så vill jag länka er till ett företag som jag faktiskt tror att rätt så många av mina härliga läsare skulle kunna dra nytta av. Det handlar nämligen om det här med byggservice för er i Mora, Orsa eller Leksand bland annat. Jag kommer alltså i det här inlägget att ta och […]

Inlägget En byggservice för dig i Mora dök först upp på Collowin.

]]>
Hej igen! Idag så vill jag länka er till ett företag som jag faktiskt tror att rätt så många av mina härliga läsare skulle kunna dra nytta av. Det handlar nämligen om det här med byggservice för er i Mora, Orsa eller Leksand bland annat. Jag kommer alltså i det här inlägget att ta och rekommendera ett visst byggföretag och en riktigt kompetent byggfirma som jag själv, tillsammans med min sambo, har vänt mig till när det kom till att förverkliga vårt projekt inom bygg här hemma i Mora.

Företaget som vi valde att vända oss till är en byggfirma vid namn Dahlins Byggtjänst AB och det kan nog ändå ha varit det absolut bästa beslutet som vi har tagit tillsammans. Dahlins Byggtjänst AB var hur duktiga som helst på sitt jobb och var dessutom oerhört trevliga och ödmjuka att ha och göra med. Det är utan tvekan någonting som är en viktig sak för mig och jag tror även att ni skulle inse hur viktigt det är när ni får hjälp av någon som Dahlins Byggtjänst AB. Vi var hur nöjda som helst med det resultatet som vi fick till slut och det hela gick så oerhört snabbt och smidigt. Dock så kändes det liksom på något sätt som att det aldrig stressade sig igenom projektet i sig, utan hela arbetet skedde väldigt noggrant och engagerat, vilket kändes tryggt. Hur som helst så ska jag nog inte babbla på så himla mycket mer i det här inlägget nu, utan jag hoppas faktiskt att jag ändå har lyckats framföra vad jag tycker om det här byggföretaget. Ifall ni är på jakt efter en riktigt bra byggservice och ni befinner er någonstans i eller omkring de här ovanstående områdena så ska ni helt klart vända er till just Dahlins Byggtjänst AB!

Inlägget En byggservice för dig i Mora dök först upp på Collowin.

]]>
J.B Johansson Entreprenad https://www.collowin.se/j-b-johansson-entreprenad/ Thu, 04 Jul 2019 10:00:02 +0000 https://www.collowin.se/?p=11 Varmt välkomna tillbaka, ska ni vara, allesammans! Vad roligt att ni hittar tillbaka hit till min blogg, gång på gång. I dagens inlägg så ville jag ta och skriva ett fåtal ord om det här med snickare i Huddinge, Nacka och Värmdö med omnejd. Det är nämligen så att det har varit ganska så många […]

Inlägget J.B Johansson Entreprenad dök först upp på Collowin.

]]>
Varmt välkomna tillbaka, ska ni vara, allesammans! Vad roligt att ni hittar tillbaka hit till min blogg, gång på gång. I dagens inlägg så ville jag ta och skriva ett fåtal ord om det här med snickare i Huddinge, Nacka och Värmdö med omnejd. Det är nämligen så att det har varit ganska så många av er som läser och följer den här bloggen som verkar ha ett intresse eller ett behov av att få veta lite mer om just vem det var som jag anlitade för inte så länge sedan när jag behövde proffshjälp med mitt snickeriprojekt.

Just därför så vill jag idag faktiskt ta och tipsa er alla intresserade om ett företag och en entreprenad vid namn J.B Johansson Entreprenad. Det är till dem som jag valde att vända mig efter att ha blivit rekommenderad dit av en granne vars åsikt och omdöme jag verkligen litar på. Det visade ju sig till slut vara helt rätt val och egentligen så kände jag väl mig aldrig riktigt nervös ens till och börja med. De var hur duktiga som helst i sitt arbete och utförde sina sysslor effektivt och noggrant. Jag tyckte att det var oerhört smidigt att jag hade hittat J.B Johansson Entreprenad via min granne och jag är fortfarande lika imponerad och nöjd med resultatet som de levererade. Hur som helst så ska jag nog ta och korta ner det här inlägget lite nu och istället ta och lägga in en länk någonstans som ni kommer att kunna klicka på för att direkt komma in på J.B Johansson Entreprenads sida här på nätet. Där hittar ni ju kontaktuppgifter och annan information som är bra att ha ifall ni funderar på att anlita dem. Om ni har några frågor och funderingar så ska ni veta att dem är oerhört trevligt och hjälpsamma och svarar snabbt!

Inlägget J.B Johansson Entreprenad dök först upp på Collowin.

]]>