Få hjälp med återvinning i Ronneby

God morgon på er alla och välkomna hit. Hur är det med er den här fredagen? Själv mår jag bra och det är som att det händer många bra saker och det är bra för det har annars varit ett år där jag haft en del problem men nu har det vänt. I det här inlägget är min plan att berätta lite för er om ett företag som arbetar med återvinning i Ronneby med omnejd, och det är företaget Bromölla Skrot & Containerservice AB det handlar om. 

Det här företaget kom jag i kontakt med för ett tag sedan när det var dags att sälja villan efter en skilsmässa. Tio år i huset hade satt sina spår, det var ofantligt många grejer som behövde slängas. Jag visste först inte hur jag skulle bli av med allt, men då berättade en kollega att det finns ett företag inom återvinning i Ronneby som bland annat hyr ut containrar men också kan hämta det man vill bli av med, och det var så jag fick veta att Bromölla Skrot & Containerservice AB finns. Jag började med att hyra en container som jag fyllde och efter att den var fylld var det fortfarande prylar, mest skräp, som jag bad att personalen hos det här företaget skulle hämta och det gjorde de. Tack vare det här företaget så blev jag av med allt utan att det var särskilt betungande och jag är så tacksam för att det här företaget finns. Det här företaget finns till även för er som vill få hjälp med återvinningstjänster i Bromölla, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg liksom de finns till för oss här i Ronneby.